Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Zen Studios: Απολύσεις σε μια ακόμα θυγατρική της Embracer Group

*
Η Zen Studios είναι ένα ακόμα studio της Embracer Group που ακολουθεί τον δρόμο των περικοπών προσωπικού. Το studio εδρεύει στη Βουδαπέστη, πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και είναι ευρύτερα γνωστό από τις σειρές Pinball FX και Zen Pinball. Ανώνυμη πηγή αποκάλυψε ότι 32 υπάλληλοι έχασαν τις δουλειές τους.

Η Zen Studios ιδρύθηκε το 2003 και το 2020 που προστέθηκε στο δυναμικό της Embracer Group, μέσω της Saber Interactive, αριθμούσε 65 developers.


Δημοσίογράφος της ιστοσελίδας GamesIndustry.biz προσπάθησε να μιλήσει με εκπρόσωπο της Embracer για το θέμα και έλαβε την απάντηση ότι η εταιρεία δεν σχολιάζει το τι συμβαίνει σε συγκεκριμένα studios και επανέλαβε την ανακοίνωση πως όλα αποτελούν μέρος του ευρύτερου προγράμματος αναδιάρθρωσης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*